LIVE AT LUST – IRIS NOËLLE

LIVE AT LUST – IRIS NOËLLE

Zaterdag 22 december, zet deze datum maar vast in je agenda!

Jullie hebben vast de geweldige blind audition van Iris Noelle wel gezien bij The Voice Of Holland? Wat een prestatie heeft ze daar neergezet!

Daarom zijn wij erg blij om Iris Noelle weer te mogen verwelkomen bij ons in LUST! Muzikaal word zij ondersteunt door Luuk.

Iris en Luuk spelen al een tijdje samen, en hebben de voorgaande edities tot een succes gemaakt. Samen zullen zij u op deze avond vermaken met verschillende muziekstijlen. Hierbij moet u denken aan Akoestische pop, lekkere meezingers en een klein beetje country.

Iris Noelle heeft de harten van de coaches bij TVOH direct weten te stelen. Uiteindelijk koos ze voor coach Anouk die haar nóg beter gaat maken. Iris mocht zelfs op bezoek komen bij RTL boulevard. Het avontuur is nog lang niet afgelopen! Wil je alvast een voorproefje van wat er komen gaat?

Kijk dan via onderstaande link de auditie terug om alvast warm te worden!

https://youtu.be/ftTVIp2b4WY

Voor dit evenement zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar vanwege de december drukte. Wij verwachten helemaal vol te raken. Wees er daarom tijdig bij. Dit wil je gewoon niet missen!

Datum: 22 december 2018
Aanvang: 19.30
Entree: Gratis
Reserveren: gewenst

Deel met vrienden

Meer activiteiten