Oktoberfest

Oktoberfest bij LUST!
13 oktober is het zover, het unieke, allergrootste Oktoberfest in Nijkerk, dit wil je niet missen!
Voor het eerst toveren wij het complete restaurant en terras om tot een waar Oktoberfest paradijs, vol met muziek, feest, eten en halve liters natuurlijk!

Vanaf 16.00 ben je welkom (het liefst in je oktoberfest outfit natuurlijk 😉 ) in het restaurant waar je heerlijk kan genieten van de lekkerste schnitzels, curryworsten, kaiserschmarren en nog veel meer. Onze koks maken dit ter plekke voor je klaar in de keuken en de stands op het verwarmde terras.

Halve liters, Weizen, jagerbombs en alles wat jij lekker vind hebben we voor jullie klaarstaan. XJ entertainment, feest DJ Jesse en nog veel meer DJ’s draaien de beste Apres ski, schlager en feest muziek en zorgen voor de gezellige Oktoberfest sfeer!

Ben je meer een nachtmens? Geen probleem! Van 21.00 tot 03.00 gooien wij LUST events (bovenruimte) namelijk ook open voor een nacht editie: Oktoberfest @ LUST. Hiervoor moet je wel even een ticket halen (18+)

Wij verwachten grote drukte, daarom werken wij uitsluitend met biertafels op reservering. Hiervoor hebben wij een super leuk arrangement samengesteld voor 24.50 per persoon!
Je kan reserveren voor zitplekken. Bij het nachtfeest werken we met ticketverkoop en zijn er geen zitplekken.
Let op! Het oktoberfest en het nachtfeest zijn 2 losse evenementen.
Meer informatie of reserveren? Bel even naar 033-2470044 of mail naar info@grandcafelust.nl
Informatie:
16.00 – 01.00: Oktoberfest restaurant: alle leeftijden (onder de 18, geen alcohol)
21.00 tot 03.00: Oktoberfest @ LUST events (bovenruimte) 18+
Dresscode: oktoberfest, apres ski, party (niet verplicht)