Informatie reserveren en richtlijnen RIVM

Vanaf 1 juni mogen we weer! Wij zijn weer geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner. Vanwege het beperkt aantal tafels kunt u binnen reserveren per shift voor lunch en diner. De lunchtijden zijn 11.30 tot 13.00 en van 13.00 tot 14.30. Voor het diner kunt u reserveren van 17.30 tot 20.00 en daarna weer vanaf 20.00. Voor de overige tijden en het terras kunt u op de dag zelf reserveren, of bij de gastheer die u ontvangt. Er volgt altijd een controle gesprek voordat wij u op gepaste afstand naar uw tafel kunnen brengen. Is er plek op het terras en is het controle gesprek goed verlopen? Dan zorgen wij dat u een tafel krijgt mits er tafels vrij zijn.

Voor het diner bieden wij op dit moment een 3 gangen tasting menu aan met vrije keuze in gerechten van onze gloednieuwe dinerkaart, samengesteld door nieuwe chef kok Niels Bouwmeester. Ook voor de lunch hebben wij een nieuwe kaart!

In ons restaurant houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat op dit moment, alleen tafels tot 4 personen online gereserveerd kunnen worden. Bij grotere groepen, of niet-huishoudens graag even telefonisch contact opnemen. We hebben hier een beperkter aanbod in. Wij vragen aan u als gast om u ook aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Wij hebben onze regels in het restaurant ter inzage. Samen met u zorgen wij voor een veilige omgeving en een leuk verblijf voor iedereen!

Reserveren kan via www.grandcafelust.nl of via 033-2470044. Wij vragen u om zoveel mogelijk te reserveren, zo voorkomt u teleurstelling. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en op ons verruimde terras!