Zelfstandig werkend kok 38 uur

Wie zijn wij?

LUST staat voor kwaliteit, gastvrijheid, een jong en ambitieus team. Een internationale keuken met een eigen twist. Een passende wijnkaart, een enorme cocktailkaart en 24 speciaal bieren op tap en fles. Voor ieder wat wils! Geniet van het uitzicht in onze aangebouwde serre, of ontspan op ons overheerlijke ruime terras. Wij hebben 120 zitplaatsen binnen, en 100 zitplaatsen buiten.
Wij zijn op zoek naar horeca toppers vanwege uitbreiding van onze organisatie. Op korte termijn starten wij met een evenementenlocatie en breiden wij ons cateringbedrijf verder uit. Ook in ons restaurant blijven wij groeien!

De functie:

Als zelfstandig werkend kok ben jij werkzaam tijdens lunch, diner, borrel catering en evenement (op locatie)

Als hecht team zijn jullie verantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze restaurantgasten en catering. Jouw creativiteit laat je zien op het bord en kunnen we proeven in je gerechten. Dit alles zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen.

Wat vragen wij?
– Je bent fulltime beschikbaar (38uur per week) inzetbaar en onmiddellijk beschikbaar;
– Je hebt een afgeronde horeca opleiding of minimaal 2 jaar ervaring in de horeca of catering
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Je bent stressbestendig en veerkrachtig;
– Je bent creatief en innovatief;
– Je bent een teamplayer, hebt sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en houdt van de combinatie van hard werken en hard lachen!
Wat bieden wij?
Een baan!
Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn kan voelen. Het volgende bieden we ook:
• Salaris in overleg naar ervaring
• 25 vakantiedagen
• Een baan bij het leukste restaurant van Nijkerk
• Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s
• Pensioenregeling. We worden immers allemaal een keer te oud om te werken!
• Eventueel reiskostenvergoeding

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast over deze functie én onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met 033-2470044 of stuur direct jou motivatie naar info@grandcafelust.nl!